Αρχική σελίδα > Τρόποι Πληρωμής - Ασφάλεια Συναλλαγών

Ασφάλεια Συναλλαγών

 

 Ασφάλεια Συναλλαγών

  Οι πληρωμές με πιστωτική κάρτα γίνονται δεκτές μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Τράπεζας Eurobank.


Υπάρχει Εγγύηση ασφάλειας των συναλλαγών με τη συνεργασία των διεθνών οίκων VERISIGN – MICROSOFT – VISA INTERNATIONAL – MASTERCARD.

Η σελίδα στην οποία εισάγετε τα στοιχεία της Πιστωτικής σας Κάρτας είναι σελίδα η οποία ανήκει στην συνεργαζόμενη με εμάς Τράπεζα (EUROBANK). Έτσι, τα προσωπικά στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας καταχωρούνται απευθείας στην τράπεζα, παρακάμπτοντας  το κατάστημα. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.

Η Τράπεζα EUROBANK χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης  για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και την διεύθυνσή σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.

'Όταν πατήσετε την ‘ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ’ θα εμφανιστεί μία φόρμα για να συμπληρώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Οι αγορές με την πιστωτική κάρτα σας στο aristotelisbooks.gr είναι απόλυτα ασφαλείς. Η χρήση του πρωτοκόλλου ασφαλείας (SSL 128 bit encryption), του πιο προηγμένου πρωτοκόλλου ασφαλείας ηλεκτρονικών συναλλαγών στο Internet, είναι η εγγύηση που ζητάτε. Το πρωτόκολλο κωδικοποίησης που χρησιμοποιεί το aristotelisbooks.gr είναι αυτό της VeriSign της εταιρείας που υποστηρίζει το 80% των ηλεκτρονικών συναλλαγών που γίνονται στο Internet. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να στείλετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας μέσω του Internet, τότε μπορείτε να επιλέξετε ‘ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ’.