Αρχική σελίδα > Oικονομικά - Λογιστικά - Πρακτικός Οδηγός Λογιστικής

Λογιστικά

Συγγραφέας: Παπαγιάννης Νικόλαος,

Eκδόσεις : EPSILON
Ημ. Έκδοσης:09/2014

Τιμή : 33,75 € (Με ΦΠΑ: 6,50%)

Τιμή Καταλόγου : 45,00 €

Όφελος : 11,25 €(-25%)

Διαθεσιμότητα : Εξαντλημένο

προσθήκη στο καλάθι

Περιγραφή:

 Το βιβλίο που αγκαλιάστηκε από τους λογιστές ανανεώνεται για τρίτη φορά, με πάνω από 120 παραδείγματα λογιστικών γεγονότων και την αντίστοιχη λογιστική τους αντιμετώπιση, εμπλουτισμό θεμάτων και επικαιροποίηση των φορολογικών θεμάτων που παρατίθενται όπως αυτά προέκυψαν μετά τον νέο Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος (Ν.4172/2013) και τις μεταβολές στα υπόλοιπα φορολογικά αντικείμενα.

Οι αναγνώστες των παλαιότερων εκδόσεων γνωρίζουν ήδη πως το βιβλίο στην προσπάθεια να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πρακτική του λογιστή δεν παραθέτει απλά λογαριασμούς, ενσωματώνει λογαριασμούς ΦΠΑ, παρακρατήσεων φόρου και ότι άλλο αντιμετωπίζεται στην πράξη με τις ανάλογες υποδείξεις και παρατηρήσεις, αποφεύγοντας γενικεύσεις και απλουστεύσεις. Αναδιατυπώθηκαν και εμπλουτίστηκαν θέματα των παλαιότερων εκδόσεων όπως ο λογιστικός χειρισμός Φ.Π.Α., τα θέματα διανομής κερδών κ.λπ.

Στο Παράρτημα  υπάρχει ολοκληρωμένο Λογιστικό Σχέδιο, υποδείγματα οικονομικών καταστάσεων και η σημαντική γνωμάτευση Ε.ΣΥ.Λ. 243/1995. Με τη βοήθεια ειδικής διαγράμμισης, Γενικών Περιεχομένων, περιεχομένων ειδικά για τα παραδείγματα και του αλφαβητικού ευρετηρίου η ανεύρεση θεμάτων του βιβλίου γίνεται με ιδιαίτερα εύκολο τρόπο.

Σελίδες: 536
ISBN: 9789608854741

ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ